En ny måde at shoppe på siden 2013

Asbjørn og Kasper startede The Cloakroom fra en lille lejlighed i Amsterdam i 2013. Dengang var personal shopping kun noget for de rige og kendte. Vi var de første som introducerede det til et større publikum i Danmark og Holland. Vores stue i lejligheden var proppet med pap og modetøj og hver skjorte blev foldet med vores bare hænder. I dag er vi vokset og servicerer mænd i både Danmark, Sverige, Holland og Belgien. Vores vision er simpel. Vi tilbyder en ny og bedre måde at opgradere din garderobe på, hvor vi kombinerer det bekvemme fra online shopping med den personlige service du kender fra traditionelle butikker. Selvfølgelig uden at du behøver besøge en overfyldt butik eller bruge flere timer på at browse et alt for stort online katalog. Folk bliver kunder for livet, fordi de er omfattet af en tjeneste, der bliver bedre med tiden.

Eftersom vi var de første til at tilbyde personal shopping til mænd har vi været i stand til at lave fantastiske aftaler med vores brands. Derfor har vi samme priser som i butikkerne samtidig med, at vi tilbyder gratis styling service, levering og returnering. Derudover er det helt op til dig, hvor ofte du ønsker at modtage en boks. Vi er idag førende inden for online personal shopping med vores egen lille hær af personal shoppers. Vi styler hundredvis af kunder og tilbyder et stort udvalg af kvalitetsprodukter. Og vi er flyttet ud af den lille lejlighed og ind i nogen flotte kontorer i Berlin. Asbjørn Jorgensen & Kasper Petersen

Cloakroom

Vores team

Ægte stylister med bred erfaring indenfor mode

Vores personal shoppers er ekperter med masser af erfaring inden for styling og mode. De lærer din stil, størrelser og præferenser at kende, hvorefter de styler unikke outfits til dig. Hver boks er tilpasset specifikt til dig. Vi lærer dig bedre at kende for hver boks du modtager. Derfor tør vi godt love, at vores service bliver bedre for hver gang, du benytter os.

Cloakroom Team
Facebook arrow
Tilmeld dig via Facebook